Subsidies

Isolatie voor woningen
Aanbieder: Provincie Gelderland
Einddatum: 31-12-2014
Bedrag: € 500,00 tot € 750,00
Omschrijving:
Behalve subsidie voor gevel, vloer- of dakisolatie, geeft een aantal gemeenten ook subsidie voor de vervanging van glas door HR++-glas, PV-panelen, pelletkachels, warmtepompen, warmteterugwinning, en energie-monitoring. Voor de dakisolatie en vloerisolatie geldt een isolatiewaarde (Rc-waarde) van minimaal 2,5 m2 K/W. Gevel- of spouwmuurisolatie, het isoleren van nog niet geïsoleerde muren door het aanbrengen spouwmuurisolatie in bestaande spouw (geen verplichte Rc-waarde); of het aanbrengen van andere gevelisolatie waarbij de isolatiewaarde minimaal (Rc-waarde) 2,5 m2 K/W is.
Bedrag:
Een maximum subsidie van € 500,00 euro en maximaal 1/3 van de kosten. Een maximum subsidie van € 750,00 euro en maximaal 1/3 van de kosten als 6 of meer woningeigenaren in dezelfde gemeente samen een aanvraag ondertekenen (burenbonus).
N.B.: de gemeenten Duiven, Wageningen doen niet mee met deze regeling
Voorwaarden:
Voorwaarde is dat de woning voor 1980 is gebouwd. Gemeenten voeren de regeling uit, de provincie geeft niet direct subsidie aan bewoners.
Regulier onderhoud wordt niet gesubsidieerd.
Particulieren kunnen een aanvraag indienen bij de gemeente. Deze regeling is in combinatie met andere regelingen aan te vragen. Voor de gemeente waar u woont kunt u informatie verkrijgen via de navolgende link.
Wij regelen en dienen graag de subsidieaanvraag voor u in bij de juiste instanties.