Projecten en referenties

.

Om u een inzicht te geven van onze werkervaring kunt u op deze pagina een indruk krijgen van voorbeelden en projecten waar wij aan gewerkt hebben.

Particulier

Bestaande badkamer met douche en bad was onpraktisch voor oudere bewoners. De gehele badkamer is gesloopt en voorzien van een praktische en zeer toegankelijke inloopdouche en voorzien van modern tegelwerk en sanitair. Gemaakt in 2014

Diverse particulieren

Omschrijving:

88 en 47 grondgebonden woningen in Kernhem, Ede.

Voorzien van een individueel warmtepompsysteem met vloerverwarming en dus zonder gasaansluiting en zeer energiezuinig. De kopers hadden grote inbreng in het realiseren van hun extra woonwensen. Dit project heeft vele goede referenties van kopers opgeleverd doordat de woningen werden opgeleverd met gemiddeld 1,5 opleverpunt per woning. In fases uitgevoerd van 2010 tot 2013.

Vrijstaande woning Doetinchem

Een prachtige en degelijke villa in het hartje van Doetinchem gerealiseerd in 2011.

Klant

Price Waterhouse Coopers in Utrecht

Omschrijving:

De uitvoering van een prachtig en luxe kantoorgebouw voor PWC en CMS in Utrecht Rijnweerd in de periode van 2004 t/m 2007. Ontwerp Rietvelt architects (Newyork).

 

PricewaterhouseCoopers Utrecht

Klant

Raadhuis & theater

gemeente Blerick

Omschrijving:

Het oude Roadhuus  in het centrum van Blerick  is van binnen uit compleet gestript, de bestaande vloerconstructies zijn aangepast en vernieuwd en geschikt gemaakt voor openbaar gebruik volgens de actuele bouwbesluiteisen in 2007.  De gevels zijn daar waar nodig v.w.b. het bestaande gevelmetselwerk, voegwerk en buitengevel stukadoorwerk in nieuwstaat gebracht.

Klant

Defensie Rijopleiding Oirschot

Omschrijving:

Het rij- en stafopleiding centrum voor de landmacht in Oirschot. Een voorbeeld voor het gebruik van duurzame materialen en rioleringsystemen in 2003.