Nieuwbouw of verbouwing?

Nieuwbouw of verbouwing

.

Bij nieuwbouw wordt vanaf het fundament een nieuwe woning of bedrijfspand opgebouwd

Bij verbouwingen wordt een bestaande woning of bedrijfspand anders ingedeeld (bijvoorbeeld een open keuken, een groter kozijn of een entree in de gevel).

Soms kan dit laatste niet zomaar. Een andere indeling heeft gevolgen voor de constructies en belastbaarheid van de muren. Als de aanpassing die u wilt gevolg heeft voor een dragende constructie, dan kijken we samen met u wat hier de gevolgen van kunnen zijn en welke stappen er ondernomen moeten worden. Hierbij kunt u denken aan een constructieberekening of, als dat nodig is, een vergunningaanvraag. Iedere situatie is anders. Wij kijken samen met u wat mogelijk is, en wat er gedaan moet worden om de aanpassing mogelijk te maken. Graag helpen wij u hiermee verder. De hele achtergevel eruit of een eenvoudige doorbraak? Wij adviseren u hierover, en voeren gedegen uit. Mocht u wat willen uitbreken of doorbreken en heeft u twijfels of dat wel mag en kan? Bel ons gerust even!

.

Heeft u een kavel op het oog maar zoekt u nog een bouwer die u vanaf het ontwerp tot en met de oplevering ontzorgt voor een scherpe, concurrerende prijs?

Ook in dat geval kunnen wij u van dienst zijn? Bel ons gerust even!

Nieuwbouw

Voor de verbouwing

Voor de verbouwing

Na de verbouwing

Na de verbouwing