Ontwerp, bouwbegeleiding en bouwcoördinatie

 

Heeft u plannen om uw woning of verbouwing in eigen beheer te realiseren? Als u weinig ervaring heeft met het bouwproces en geen overschrijding van uw bouwbudget wilt, kunnen wij voor een zeer scherpe prijs de gehele projectcoördinatie en projectcontrole van uw renovatie of nieuwbouw verzorgen. Dit betekent dat wij vanaf het schetsontwerp tot en met de oplevering alle coördinerende en controle werkzaamheden verrichten.
Hierbij kunt u denken aan het bouwvergunning gereedmaken, het calculeren, het aanvragen van de offertes van materialen en alle voorkomende werkzaamheden, het selecteren van onderaannemers, het inkopen en contracteren van leveranciers en onderaannemers, het controleren van tekeningen van leveranciers en installatiebedrijven, het keuren van alle bouwonderdelen en installaties tot en met de oplevering aan toe.

Bekijk hier onze diensten:

Het ontwerp
Indien u uw woning wilt aanpassen is een omschrijving of een plattegrond vaak niet voldoende om een goede indruk te krijgen hoe het eindresultaat zal zijn. Onze ontwerpers vertalen uw wensen in een ontwerp waarbij u tevens virtueel door u nog te verbouwen woning kunt “wandelen”. Als voorbeeld verwijs ik naar de navolgende link .

 

De vanaf prijs bedraagt € 270,00 incl. B.T.W.

Bouwtekeningen
Indien u tevreden bent over het schetsontwerp en het door ons gecalculeerde bouwbudget kunt u overgaan tot het laten maken van bouwkundige tekeningen. Dit betreffen tekeningen ten behoeve van de vergunningsaanvraag, maatvoeringstekening voor uw aannemer, detailtekeningen voor de gewenste afwerking, tekeningen voor offerte aanvragen. Wanneer u wilt gaan bouwen of verbouwen zijn bouwtekeningen noodzakelijk voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van het te realiseren bouw- of verbouwplan.
De bouwtekeningen kunnen al gebruikt worden met de offerte aanvraag. Op deze manier kunt u gericht offertes opvragen welke goed te vergelijken zijn met elkaar. Bouwtekeningen zijn onderdeel van een helder contract met de aannemer. Bouwtekeningen zijn daarnaast noodzakelijk bij een vergunningsaanvraag of voor correcte uitvoering op de werkvloer zodat de aannemer weet wat u van hem verwacht ter voorkoming van onverwachte meerwerken.

 

De vanaf prijs bedraagt € 400,00 incl. B.T.W.

De bouwbegeleider
Begeleiding van onze bouwkundige bij u op locatie
Onafhankelijk bouwkundig en installatietechnisch advies tijdens de uitvoering
Controle op de kwaliteit en de voortgang
Onafhankelijk advies bij bouwkundige problemen

€ 50,00 per uur incl. B.T.W.
Ook is afhankelijk van uw wens een vaste prijs af te spreken voor de afzonderlijke diensten.

Bouwkundige keuring

Wanneer u een specifiek bouwkundig probleem heeft en daarvoor onafhankelijk advies wenst van een bouwkundige kunnen wij u met deze bouwkundige keuring van dienst zijn. Onze bouwkundige adviseur zal samen met u het probleem ter plaatse grondig bekijken en u adviseren in de mogelijke oplossingen daarvan. Voorbeelden van problemen kunnen zijn scheurvorming, vochtproblemen, dak-problemen, problemen in de uitvoering, discussie met uw aannemer, kwaliteit van de geleverde werkzaamheden, enz.
De bevindingen, advies en eventueel te verwachten herstelkosten worden in een duidelijke rapportage onderbouwd met foto’s verwerkt. Hiermee heeft u een onafhankelijk advies in handen waarmee u vervolg stappen kan ondernemen.

 

Budgetcalculatie van uw verbouwing
Welk budget heb ik nodig voor mijn plannen en hoe voorkom ik budget problemen? Budgetraming op maat! Inzicht in de hoogte van uw budget.
Voorkom onvoorziene meerwerken! Advies hoe u budget overschrijding kunt voorkomen
Met behulp van een budgetcalculatie krijgt u eenvoudig vooraf een inschatting van de te verwachten kosten voor uw specifieke verbouw of onderhoudsproject.
Of u nu van plan bent de badkamer te verbouwen, een aanbouw of opbouw te realiseren, wij geven u vooraf een inschatting van de te verwachten kosten en adviseren u verder hoe zo efficiënt mogelijk uw plannen vorm te geven.
Wanneer u nog niet zeker weet of het project wel realiseerbaar is met de beschikbare middelen die u heeft of wanneer u naar uw geldverstrekker wilt gaan, dan biedt een budgetcalculatie de uitkomst.

 

De vanaf prijs bedraagt € 250,00 incl. btw

Offerte vergelijking
Laat uw offerte door ons beoordelen en voorkom hiermee onnodige financiële risico’s.
De ervaring leert dat offertes nog al kunnen verschillen en dat hier soms valkuilen inzitten die u niet zo snel ziet. De totaal bedragen in de offertes verschillen vaak enorm terwijl u van mening bent dat u vraagstelling bij alle partijen hetzelfde was.
Wij zorgen ervoor dat de offertes vergelijkbaar worden, op uw wensen worden afgestemd en dat financiële valkuilen inzichtelijk worden. Nadat wij uw offertes hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om een duidelijke analyse en rapportage op te stellen.
Aan de hand van de uitslag van ons offertevergelijk kunt u met een gerust hart uw opdracht uitzetten zonder tijdens de uitvoering onaangenaam verrast te worden door onvoorziene kosten en of meerwerken. Met onze jarenlange expertise op dit gebied bieden wij zekerheid bij het beheersen van de bouwkosten, de planning en de kwaliteit van uw bouw- of verbouwproject.